L’aprenentatge està en tot, des de que naixem estem contínuament aprenent, l’aprenentatge és constant.

Així ho vivim des de Camins, la vida és una gran experiència i qualsevol situació es pot converitr en un aprennetatge.

Aprenem a travès del joc, la vida és joc i jugant aprenem a viure, a relacionar-nos, a conèixer el nostre entorn, la nostre cultura, a conèixer qui som i què volem. Si estem conetctats amb el joc, amb el cos i amb les nostres emocions, tenim més eines per poder viure una vida plena, autentica i creativa!

Aprenem de manera vivencial, a través del joc, contactar amb la naturalesa, explorar, experimentar, crear, llegir, escriure, relacionar-se i expressar les nostres emocions. 

L’acompanyament que donem afavoreix que l’infant pugui viure el coneixement des de la curiositat, trobar l’interès per la vida, les ganes de descobrir i d’aprendre.

Oferim diversos racons, materials, propostes i tallers, misteris i situacions noves a partir de l’observació de les inquietuds, necessitats i interessos que van sorgint dels infants o a partir de la iniciativa dels adults. 

El joc, parteix dels desitjos i interessos dels infants. Els oferim  l’espai per a moure’s lliurement, potenciant l’espontaneïtat del moviment corporal i oferint-los una diversitat d’espais pels diferents tipus d’expressió (plàstica, cognitiva, emocional, corporal, etc.).